San Diego


Well, here our first try to do a website! Picture of the boat as she looked just before we put the new mast on. Since then a lot of things have changed, there will be more pics and info later. Hope a lot of family and friends will enjoy this site and use it to keep track of where we are and what we are up to.

Till the next update,

Jose and Jeff

Comments

joostw said…
Ziet er gaaf uit de site. Veel plezier in Nederland, wij zitten nu in turtle bay, jeff krijgt de groeten van die oude knakker van het tankstation. We hopen jullie te zien ergens in Mexico, beetje opschieten dus. joost en joyce
liselotje said…
Hallo Jef en José, fijn weer iets van jullie te horen we waren je even verloren,bij deze rechtgezet!
Ga eerst eens proberen of mijn tekst aankomt! Tot zo!
Lisette
liselotje said…
Joepie ik zie, dat het lukt dus, bij deze, een héél fijn 2008 , en geniet van jullie avontuur , want dat is om ook kriebels te krijgen, maar mijn Fredje is niet zo happig om dit te doen! Familie hé , de tradities, en de financiele kant natuurlijk ook!
Ondertussen José ben ik weer eens bomma geworden, van FLoortje, het tweede kindje van mijn jongste zoon! Voor de rest genieten we van de "Amoras" op onze Noordzee!
Ik hunker ernaar jullie in't echt eens te zien, en al je verhalen te horen, want dat zal nie niks zijn zeker! En ja, geniet van jullie tocht naar Mexico, en als je aankomt in cuba en er een tijd blijft , dan kom ik af want daar wil ik al lang eens naartoe, dit is een goede reden om daar een hotelleke te boeken hihi!!!
Met jullie verder alles goed, zeg maar als jullie bloggen, kan ik dan ook bellen met "skype" ? Dat hoor ik je nog eens echt!
Groetjes Lisette en Fred

Popular posts from this blog

Stravaig's update

Fiji, Januari - August 2013